Τα 5 Καλυτερα Πιο Οικονομικα Foundation

Για θαυματουργή κάλυψη.

Τα καλύτερα οικονομικά makeup για το 2018: όλα όσα χρειάζεσαι από ένα foundation στις καλύτερες τιμές. Κάλυψη, διάρκεια, καλά συστατικά.
Όσο και αν υποστηρίζουμε πως όσα λιγότερα layers στο πρόσωπο μας τόσο καλύτερα, ένα καλό foundation που μπορεί να χρειαζόμαστε σε ιδιαίτερες μέρες ή σε μέρες που ένα σπυράκι δεν λέει να κρυφτεί, είναι απαραίτητο να βρίσκεται στο νεσεσέρ μας.
Εάν όμως τα standards σου είναι υψηλά και το budget χαμηλό, τι κάνεις; Μας εμπιστεύεσαι να σου συστήσουμε τα καλύτερα οικονομικά makeup.
MAYBELLINE SUPERSTAY 24H FOUNDATION
Το Νο.1 oil-free foundation στην λίστα μας με τα καλύτερα οικονομικά foundation για το 2018 και όχι μόνο. Διαρκεί όλη μέρα, παρέχει πλήρη κάλυψη και ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες -ζέστη, ιδρώτας, κίνηση- αυτό μένει στην θέση του, χωρίς να βαραίνει με επιπλέον λιπαρότητα τους πόρους μας. Σου το συστήνουμε α-νε-πι-φύ-λα-κτα. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, για πλήρη κάλυψη και δύσκολες συνθήκες.
 

MAYBELLINE SUPERSTAY 24H FOUNDATION  17,09 €
BUY

 
ΝΥΧ  STAY MATTE BUT NOT FLAT LIQUID FOUNDATION
Σε 30 αποχρώσεις, δεν γίνεται να μην βρεις αυτό που πραγματικά θα ταιριάζει στους τόνους σου και θα κολακεύει την επιδερμίδα σου. Η ελαφριά, υγρή σύνθεση του με βάση το νερό, δίνει ματ τελείωμα, προσφέρει κάλυψη που μπορείς να την “χτίσεις” και πραγματικά διαρκεί όλη μέρα. Άψογο για λιπαρές επιδερμίδες.

ΝΥΧ  STAY MATTE BUT NOT FLAT LIQUID FOUNDATION  8,15 €
BUY

 
MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS FOUNDATION
Με τέλεια υφή και ικανοποιητική κάλυψη, αυτό το makeup δείχνει πραγματικά φυσικό και γίνεται ένα με το δέρμα, ενώ “γεμίζει” τους πόρους μεταμορφώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντας την να δείχνει πολύ πιο ομοιόμορφη.
 

MAYBELLINE FIT ME MATTE + PORELESS FOUNDATION 8,90 €
BUY

 
L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION
Η σειρά makeup που δείχνει πραγματικά μεγάλη σημασία στους υποτόνους της επιδερμίδας, ώστε να μπορούμε να βρούμε την απόχρωση που ταιριάζει απόλυτα. Δεν λέγεται True Match άδικα λοιπόν και επιπλέον εγγυάται πλήρη κάλυψη όλων των ατελειών.
 

L’OREAL TRUE MATCH FOUNDATION 17,13 €
BUY

 
RIMMEL MATCH PERFECTION FOUNDATION 
Ελαφρύ, υγρό και αρκετά ενυδατικό αυτό το foundation παρέχει μεσαία κάλυψη και προστασία από τον ήλιο. Επιπλέον, στην τιμή προσφοράς που το βρήκαμε είναι και το πιο οικονομικό της λίστας. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

RIMMEL MATCH PERFECTION FOUNDATION €5.94
BUY

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: