Τα Λαθη Που Δεν Πρεπει Να Κανεις Με Τα Φρυδια Σου

Προσέχουμε…για να έχουμε.

Τα φρύδια μπορούν εύκολα να αναδείξουν ή να αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά σου. Διάβασε ποια είναι τα λάθη που δεν πρέπει να κάνεις ποτέ, εάν θέλεις να έχεις τέλεια φρύδια.
Όσο τα standards της ομορφιάς αλλάζουν, τόσο πληθαίνουν τα do & don’t, που θέλουν να γνωρίζεις πλέον βασικούς κανόνες για να αναδείξεις την φυσική σου ομορφιά. Τα φρύδια δεν αποτελούν εξαίρεση και όσο #trending ήταν για κάποιες σεζόν τα έντονα βαμμένα φρύδια, τόσο οι τάσεις τώρα τα θέλουν περισσότερο στην φυσική τους μορφή.
Διάβασε παρακάτω, ποια είναι τα λάθη που βλέπουμε να κάνουν οι περισσότερες γυναίκες με τα φρύδια τους και απέφυγε τα.
#1ο ΛΑΘΟΣ: TRIMMING
Και τα φρύδια..τρίχες έχουν και όπως και τα μαλλιά σου, έτσι και τα φρύδια σου δυναμώνουν όταν τα ψαλιδίζεις. Με την διαφορά πως εάν τα ψαλιδίζεις συχνά, θα αρχίσουν να αποκτούν ακανόνιστο σχήμα, θα γίνονται ατίθασα και θα καταλήξουν να θέλουν “κούρεμα” συνεχώς. Απέφυγε το συχνό τριμάρισμα και προτίμησε να τα τιθασεύεις με ένα διάφανο gel. Δοκίμασε το Natural Brow Styler της Max+Factor' title='Max Factor'>Max Factor (12,45€)

#2ο ΛΑΘΟΣ: OVER-DRAWING
Γέμισε τα κενά με ένα μολύβι φρυδιών και απέφυγε το υπερβολικό περίγραμμα και τις ίσιες γραμμές έξω από το σχήμα τους, που τα κάνουν να μοιάζουν αφύσικα. Επιπλέον, όταν τα παραζωγραφίζεις μπορούν να “πνίξουν” τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου και να τραβούν τα βλέμματα μόνο σε αυτό το σημείο, κάνοντας ακόμη και τα μάτια σου να δείχνουν μικρότερα. Οι μικρές πινελιές που ακολουθούν την φορά της τρίχας, είναι το καλύτερο για να τα γεμίσεις, χωρίς να το παρακάνεις.

#AnastasiaBrows @swayzemorgan #Dipbrow in Granite
A post shared by Anastasia Beverly Hills (@anastasiabeverlyhills) on Apr 10, 2018 at 6:56pm PDT#3ο ΛΑΘΟΣ: ΛΑΘΟΣ ΧΡΩΜΑ
Τα φρύδια σου δεν χρειάζεται να ακολουθούν το χρώμα των μαλλιών σου. Εάν τα αφήνεις στην φυσική τους απόχρωση ενώ βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά, πρέπει να ενισχύεις το δικό τους χρώμα και όχι να προσπαθείς να τα σετάρεις με το χρώμα των μαλλιών σου. Επιπλέον, όταν τα φρύδια σου είναι περισσότερο μαύρα παρά καστανά, προτίμησε ένα μολύβι φρυδιών σε γκρι απόχρωση και όχι σε καφέ, γιατί ξεχωρίζει προκαλώντας διχρωμία.
#4ο ΛΑΘΟΣ: ΛΑΘΟΣ ΣΧΗΜΑ
Μια λάθος τρίχα να αφαιρέσεις και το σχήμα τους, μπορεί να αλλάξει άμεσα. Απέφυγε να αφαιρείς τρίχες από το επάνω μέρος γενικότερα και στο κάτω μέρος αρκέσου σε ότι απέχει αρκετά από τα φρύδια, ώστε να φαίνονται καθαρά.

#5ο ΛΑΘΟΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ STENCILS
Εάν είναι αδύνατο να έχεις εσύ δύο πανομοιότυπα φρύδια, σκέψου πόσο δύσκολο είναι να έχουν ίδια φρύδια δύο διαφορετικοί άνθρωποι. Τα stencils δεν μπορούν να ανταποκρίνονται σε εντελώς διαφορετικά πρόσωπα, οπότε απέφυγε τα γιατί θα καταστρέψουν το σχήμα των φρυδιών σου.
Τέλος, αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι πως τα φρύδια σου είναι η κορνίζα και όχι ο καμβάς.
 

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: