Τα Πιο Σικατα Νυφικα Παπουτσια Για Το Τελειο Bridal Look
 Το τέλειο ζευγάρι για την τέλεια νύφη.

Τώρα που έχεις βρει το νυφικό των ονείρων σου αλλά και το τέλειο νυφικό χτένισμα, το μόνο που έμεινε, είναι το πέδιλο που θα συμπληρώσει το look σου.
Την ξεχωριστή ημέρα του γάμου σου, πρέπει να νιώθεις άψογη από την κορυφή έως τα νύχια. Και μπορεί το νυφικό να είναι το κεντρικό σημείο του look σου και αυτό που σίγουρα θα σχολιάσουν όλοι σου οι καλεσμένοι, αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα νυφικά σου παπούτσια πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα.
Κλασικά και μίνιμαλ, μεταλλιζέ, παστέλ, πολυτελή αλλά και μποέμ, αποτελούν τις πιο βασικές και συνήθεις επιλογές που μπορείς να ενσωματώσεις στο look σου, ότι νυφικό και αν έχεις επιλέξει. Ενώ αν ο γάμος σου γίνει κατά τους Φθινοπωρινούς-Χειμερινούς μήνες, μπορείς να “ξεφύγεις” και να επιλέξεις κάτι πιο τολμηρό και ασυνήθιστο όπως ένα λευκό ψηλοτάκουνο μποτάκι.
Δες παρακάτω τα πιο σικάτα νυφικά παπούτσια που εντοπίσαμε, για να τα έχεις στην ώρα τους και να μπορείς να προσαρμόσεις το νυφικό σου.ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΝΙΜΑΛ ΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑΜΕΤΑΛΛΙΖΕ ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑEXTRAVAGANT ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΝΥΦΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑΝΥΦΙΚΑ ΠΕΔΙΛΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑΝΥΦΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: