Τι Να Φορεσεις Οταν Τελειωνει Το Καλοκαιρι

Πάρε έμπνευση για το υπόλοιπο του Καλοκαιριού.

Μπορεί ήδη να σου έχουμε προτείνει να υιοθετήσεις από τώρα αρκετές από τις τάσεις μόδας για το Χειμώνα 2019, αλλά ο καιρός έχει την τελευταία κουβέντα και αυτή την στιγμή δεν φαίνεται να τελειώνει σύντομα το Καλοκαίρι. Έτσι, θα σου συστήσουμε να μην βιαστείς να μαζέψεις τα Καλοκαιρινά σου ρούχα και γιατί όχι, να ρίξεις και μια τελευταία ματιά στα Καλοκαιρινά εκπτωτικά, αφού φτάσαμε στο τέλος των εκπτώσεων και τώρα μπορείς να βρεις πραγματικές ευκαιρίες.
To the point, τα look που θα δεις παρακάτω, έχουν κάτι από Καλοκαίρι και κάτι από Φθινόπωρο. Με άλλα λόγια είναι άψογα μεταβατικά look που συνδυάζουν καλοκαιρινά και φθινοπωρινά κομμάτια και μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, με τον ήλιο αλλά και με την βραδινή ψυχρούλα.
ALSO READ: 6 Must Have Παπούτσια Φθινόπωρο 2018-Χειμώνας 2019
@blankitinenary
Ένα μακρυμάνικο πουκάμισο επάνω από τα ελαφριά σου slip φορέματα, θα σε κρατήσει ζεστή αλλά θα το κάνει και κατάλληλο ακόμη και για εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας.
@thriftsandthreads
Τα μποτάκια αστραγάλου και ιδιαίτερα σε λευκό χρώμα, μπορούν άφοβα να φορεθούν από τώρα με όλα σου τα φορέματα,
@harperandharley
Τα διάφανα μακρυμάνικα τοπ, είναι ο απόλυτος συνδυασμός καλοκαιρινού-φθινοπωρινού.
@the-atlantic-pacific
Η κατάλληλη εποχή να φορέσεις όλα σου τα μακρυμάνικα shirtdresses είναι αυτή.
@notjessfashion
Ένα μαύρο κοστούμι, μπορεί να φορεθεί παντού και πάντα.
@horkruks
Τα animal prints όπως σου έχουμε ξαναπεί, είναι από τα μεγαλύτερα trends για τον Χειμώνα 2019. Υιοθέτησε τα από τώρα και συνδύασε με αμιγώς Καλοκαιρινά κομμάτια για να είσαι μπροστά.
@darjabarannik
Μια ελαφριά καμπαρντίνα, printed ή μη, συνδύασε την με τα τζιν σου και τα πιο εντυπωσιακά καλοκαιρινά σου πέδιλα, όταν ο καιρός ψυχράνει λίγο ακόμη.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: