Το 90s Beauty Trend Που Θα Λατρεψεις

Για ακόμη μια φορά περνάμε μια 90s κρίση που μας αρέσει.

Εάν αναρωτιέσαι πόσα trends επιτέλους θα επιστρέψουν από αυτά τα noughties, πίστεψε μας δεν είσαι η μόνη.
Τα 90s trends δεν έχουν τελειωμό και ακόμη ένα ετοιμάζεται για δυνατό comeback, εάν κρίνουμε από τα runway shows για την ερχόμενη Φθινοπωρινή σεζόν.
Και αφού ετοιμάζουμε την αναλυτική μας παρουσίαση για όλες τις τάσεις μόδας και ομορφιάς για την σεζόν Φθινόπωρο-Χειμώνας  ’19, είπαμε να σου δώσουμε ένα sneak peek σε κάτι που μας έχει ήδη ενθουσιάσει κερδίζοντας την προσοχή μας, περισσότερο από όλα τα makeup trends.
Giambattista Valli FW19 – source
Ναι, καλά το φαντάστηκες από την φωτο, η glittermania επιστρέφει σε πρόσωπο, μαλλιά και χείλη. Το παλιό, καλό και διόλου ταπεινό glitter ήδη έκανε την εμφάνιση του την σεζόν που διανύουμε, για τον ερχόμενο Χειμώνα όμως θα είναι το Νο.1 trend. Giambattista Valli, Preen, Maison Margiela, Dries Van Noten, Akris, Thom Browne και άλλοι σχεδιαστές, θέλουν να λάμπουμε πιο πολύ και από ουρανό με τα άστρα. 
Preen FW19
Ευτυχώς για εμάς και για τις όχι και τόσο επαγγελματικές μας ικανότητες μακιγιάζ, το συγκεκριμένο trend δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες γνώσεις για να το υιοθετήσεις. Φυσικά, όπως είναι προφανές, το πιο πιθανό σημείο για να εφαρμόσουμε glitter είναι τα βλέφαρα μας και όχι το μέτωπο ή όλο το πρόσωπο και για αυτό δεν θα χρειαστούμε τίποτα άλλο από ένα primer και ένα κλασικό glitter pot.

NYX Glitter metallic 7,11 €
BUY


NYX glitter primer 9,17 €
BUY

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: