ΤΟ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΑΚΑΚΙΑ

Δεθείτε, απογειωνόμαστε.

Το τρικ που λατρεύουν στιλίστες και fashionistas, θα μεταμορφώσει όλα τα σακάκια σου σε άκρως θηλυκά κομμάτια, τονίζοντας την σιλουέτα σου με τον πιο εύκολο τρόπο. Μιλάμε σαφώς για ζώνες φορεμένες επάνω από σακάκια, που φέτος είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις μόδας και μπορεί να φορεθεί από όλες μας. Δες παρακάτω ποια είναι τα style tips που πρέπει να ξέρεις, τα look που ξεχωρίζουμε για το styling αλλά και προτάσεις αγοράς που θα συμπληρώσουν και το δικό σου outfit με τον καλύτερο τρόπο.
photo: Imaxtree/source
Go trendy. Οι τσάντες ζώνη, που ίσως είναι και το πιο hot trend στα αξεσουάρ για το Καλοκαίρι’18, συνδυάζονται άψογα με σακάκια και τονίζουν την μέση μας, δίνοντας πιο σύγχρονο στυλ σε αυτό το masculine κομμάτι.
Ακόμη οι ζώνες τύπου “ασφαλείας” αλλά και οι ζώνες με λογότυπα και επιγραφές μπορούν άμεσα να χαρίσουν μοντέρνο στυλ στα σακάκια σου.


Go overboard. Φόρεσε μια φαρδιά ζώνη που όχι μόνο θα τονίσει την σιλουέτα σου, αλλά θα παραπέμπει και σε Japanese style.


Παίξε με υφές, αποχρώσεις και κομμάτια που δείχνουν ακόμη περισσότερο θηλυκά και αφαίρεσε εντελώς τον masculine αέρα ενός blazer.


Go classic. Ένα κοστούμι, layered με παλτό και ζώνη σε γήινες σοφιστικέ αποχρώσεις και συνδυασμένο με μια μίνι τσάντα, είναι ο ορισμός του 9-to-5 chic.


Η master των style tricks Olivia Palermo, φοράει λευκό σακάκι με διακοσμημένη σακάκι και το μετατρέπει άμεσα σε ένα βραδινό κομμάτι, που μπορεί να φορέσει ακόμη και στο κόκκινο χαλί.


Μια soft υφασμάτινη ζώνη σε αντιθετική απόχρωση, μπορεί να δεθεί χαλαρά για να διακοσμήσει ένα μονόχρωμο σακάκι.

@victoriahui
Go sexy. Φόρεσε το σακάκι σου σαν φόρεμα και συνδύασε με μπότες και με μια ζώνη που θα το κάνει ακόμη πιο θηλυκό.
SHOP

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: