Το Bag Style Trick Που Βλεπουμε Παντου

Ηandheld τσάντες: το νέο στιλιστικό τρικ μετατρέπει όλες τις τσάντες σε handheld και θα σε κάνει να δείχνεις σαν street style star.Άν και το βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό, αυτό το style trick μόλις τώρα άρχισε να υιοθετείται όλο και περισσότερο, από κορυφαίες fashionista. Υιοθέτησε το και εσύ πριν να γίνει mainstream.Σε τι αναφερόμαστε; Σε κάτι που δεν χρειάζεται να σου περιγράψουμε και με πολλές λεπτομέρειες, αφού οι φωτογραφίες παρακάτω τα λένε όλα.ALSO READ: Τα Καλύτερα Κομμάτια Των Εκπτώσεων

Οι τσάντες μινιατούρες μπορεί να είναι ακόμη στη μόδα, αλλά οι tote και οι ευρύχωρες τσάντες όχι μόνο είναι τάση, αλλά υπάρχει ένας νέος τρόπος να τις κρατάς, για να δείξουν πιο fashion.

Με το χερούλι να διακοσμεί τα χέρια σου και ένα στυλ “in a hurry”, οι tote τσάντες πλέον κρατιούνται από τον πάτο της τσάντας και γίνονται statement κομμάτια ενός look, ακόμη και εάν μιλάμε για ένα απλό, μίνιμαλ σχέδιο.

Φυσικά, όπως όλα τα πρωτότυπα style trick, έτσι κι αυτό έχει τις ρίζες του σε κάποιο runway show. Πιο συγκεκριμένα σε runway show του οίκου Celine.

Τώρα…εάν ένα style trick είναι πρακτικό ή όχι, μάλλον δεν έχει σημασία. Εκτός και αν η τσάντα σου ζυγίζει περισσότερο από όσο μπορείς…να αντέξεις.

Εάν μάλιστα επιλέξεις μια καπιτονέ, μαλακή τσάντα, τότε έχεις χτυπήσει κόκκινο στο trend.


Turn on your JavaScript to view contentΠηγή: The Cover.

Κατηγορίες: