Το καρε της Selena Gomez θα σας πεισει να κλεισετε ραντεβου στο κομμωτηριο

Το καρέ –και πιο συγκεκριμένα το κλασικό bob- συνεχίζει και φέτος να είναι huge τάση, με τη μία μετά την άλλη celebrity να το επιλέγει και να αποχωρίζεται τα μακριά μαλλιά της. Ανάμεσα σε αυτές και η Selena Gomez, η οποία εμφανίστηκε ξανά με κοντό καρέ και μας θύμισε πως αυτό είναι το κούρεμα με το οποίο την προτιμούμε περισσότερο.
View this post on InstagramAfter a whole summer of being roommates, Anna, Fox and Freddy have gone home and I’m missing them already. I get to live life with the best people. I’m pretty freaking lucky.
A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on Sep 3, 2019 at 1:04pm PDTΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ(Και) η Selena Gomez ετοιμάζει το δικό της beauty brand
Διατηρούμε βέβαια  τις επιφυλάξεις μας για το αν πρόκειται περί throwback ή αν όντως κουρεύτηκε ξανά, αφού με τα extensions/τρέσες που βάζουν/βγάζουν οι celebs δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Μπορεί τα μαλλιά της Selena να είναι κοντά εδώ και μήνες και εμείς να μην το έχουμε καταλάβει.
Όπως και να έχει, εμείς α) ελπίζουμε να κουρεύτηκε όντως και β) μήπως ήρθε η στιγμή να το δοκιμάσετε και εσείς εκεί έξω που αρνείστε να κόψετε πάνω από δύο πόντους κάθε φορά που πάτε στο κομμωτήριο;
PS: Δείτε παρακάτω διάφορα beauty looks της Selena και πείτε μας ποιο είναι το αγαπημένο σας.

1/9
Instagram @selenagomez

2/9
Instagram @hungvanngo

3/9
Instagram @hungvanngo

4/9
Instagram @hungvanngo

5/9
Instagram @hungvanngo

6/9
Instagram @hungvanngo

7/9
Instagram @marissa.marino

8/9
Instagram @marissa.marino

9/9
BarretInstagram @marissa.marino


Πηγή: Instyle GR.

Κατηγορίες: