Το Κοστος Της Γκαρνταρομπας Της Μεγκαν Μαρκλ Θα Σε Αφησει Αφωνη

Μάθε “ποιος πληρώνει τη νύφη”.

Μπορεί η αρραβωνιαστικιά του Πρίγκηπα Χάρι ήδη να επηρεάζει τις τάσεις της μόδας με τις στιλιστικές της επιλογές, πόσο όμως κοστίζουν οι νέες προσθήκες στην ομολογουμένως ultra chic γκαρνταρόμπα της;
Η Μέγκαν Μαρκλ με Sentaler παλτό και Chloe τσάντα
Η κάθε της δημόσια εμφάνιση προκαλεί παροξυσμό, με τα κομμάτια που επιλέγει να εξαφανίζονται άμεσα από τα ράφια του εκάστοτε brand. Από τα γυαλιά ηλίου μέχρι τα πανωφόρια που έχει επιλέξει μέχρι τώρα η μέλλουσα πριγκίπισσα, τα σύνολα της για 9 εμφανίσεις έχουν κοστίσει περίπου 30,000$, χωρίς να συμπεριλάβουμε το φόρεμα που επέλεξε για την φωτογράφιση των αρραβώνων της με τον πρίγκηπα, το οποίο κόστισε 75,000$.

Prince Harry and Ms. Meghan Markle have chosen to release this official portrait photograph to mark their engagement. The photograph was taken by photographer @alexilubomirski earlier this week at Frogmore House, Windsor.
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 21, 2017 at 3:59am PSTΚαι μπορεί να νομίζεις πως όταν είσαι τόσο αναγνωρίσιμος, όλα σου χαρίζονται από σχεδιαστές και brands, σύμφωνα όμως με το περιοδικό People, η βασιλική οικογένεια δεν δέχεται freebies. Έτσι, αναφέρεται πως μέχρι τώρα τον λογαριασμό πληρώνει από την τσέπη της η ίδια η Μέγκαν, με τις προσωπικές οικονομίες και με τη συνδρομή βέβαια του αρραβωνιαστικού της. Φυσικά, για την μέλλουσα σύζυγο του Πρίγκηπα Χάρι, ίσως και να είναι ψίχουλα όλα αυτά, αν σκεφτείς πως η αξία της Μέγκαν υπολογίζεται περίπου στα 5 εκ. δολάρια.

His Royal Highness Prince Henry of Wales and Ms. Meghan Markle will marry on 19th May 2018. Today's announcement follows earlier confirmation of the month of the wedding and its location at St George's Chapel, Windsor Castle.
A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Dec 15, 2017 at 5:02am PSTΌλα αυτά βέβαια πρόκειται να αλλάξουν μετά την 19η Μαϊου, όταν επισήμως γίνει μέλος του Βασιλείου του Μπάκινγχαμ. Ο λογαριασμός τότε θα αρχίσει να πληρώνεται από το ίδιο το Βασίλειο και την περιουσία του Πρίγκηπα Χάρι, αφού η κάθε της εμφάνιση προσμετράται ως έξοδο δημοσίας ζωής. Φυσικά με το αζημίωτο αφού υπολογίζεται πως το Βασίλειο προσφέρει στην οικονομία της Μεγ.Βρετανίας έσοδα περίπου 55 δισ. δολαρίων το χρόνο, σε τομείς όπως ο τουρισμός, τα ακίνητα και ακόμα στον τομέα της μόδας.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: