Το Προϊον Που Χρειαζεσαι Για Να Μην Κανεις Ρυτιδες

Δεν είναι αυτό που φαντάζεσαι.

Διάβασε γιατί οι υφασμάτινες μάσκες ύπνου είναι το πιο σημαντικό προϊόν ομορφιάς που πρέπει να βρίσκεται πάντοτε στο κομοδίνο σου.
Εάν πολλές φορές ξυπνάς και ανακαλύπτεις δύο ρυτίδες συνοφρύωσης ενδιάμεσα από τα φρύδια σου…ξέρεις. Κάτι περίεργο συμβαίνει στον ύπνο σου και εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τι είναι, άφησε μας να σου το εξηγήσουμε. 
Το πρώτο φως που κάνει την είσοδο του νωρίς το πρωί στον χώρο που κοιμάσαι, σε αναγκάζει να σφίγγεις τους μύες του προσώπου σου, ώστε να αποκλείσεις κάθε αχτίδα φωτός που μπορεί να σε ενοχλεί. Ακριβώς όπως όταν βγαίνεις έξω μια ηλιόλουστη μέρα χωρίς να φορέσεις γυαλιά ηλίου.
Φυσικά, εκτός από το να φοράς μια μάσκα ύπνου η οποία θα αποκλείσει τις πρώτες ακτίνες του ηλίου, πρέπει να αλλάζεις πολύ τακτικά την μαξιλαροθήκη σου ώστε να μην συγκεντρώνει νεκρά κύτταρα και ρύπους, αλλά και όσο είναι δυνατόν…να κοιμάσαι ανάσκελα. Ναι, ο ύπνος στην πλάτη σου, είναι το κόλπο που έχει ομολογήσει και η beauty guru Kardashian' title='Kim Kardashian'>Kim Kardashian πως χρησιμοποιεί ώστε να μην αποκτά λεπτές γραμμές κατά την διάρκεια του ύπνου. 

Η&Μ μάσκα ύπνου 7,99 €
BUY


H&M φλοράλ μάσκα ύπνου 5,99 €
BUY


Asos μάσκα ύπνου €5.49
BUY


Love+Stories' title='Love Stories'>Love Stories x H&M μάσκα ύπνου 12,99 €
BUY

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: