Χτενισματα Που Θελουν Ενα Λεπτο Απο Το Χρονο Σου

Εύκολα χτενίσματα, μα καθόλου πρόχειρα.

Δες τα πιο εύκολα, γρήγορα και στυλάτα χτενίσματα ενός λεπτού που μπορείς να κάνεις μόνη σου, για να βγαίνεις από το σπίτι γρήγορα όταν βιάζεσαι.
Κάθε καλοκαίρι με το που ξεπερνάει ο υδράργυρος τους 30, μας απασχολεί το ίδιο θέμα. Πώς θα δώσουμε στυλ στα μαλλιά μας, χωρίς να πιάσουμε πιστολάκι, μασιά ή ισιωτικό στο χέρι μας και πως θα καταφέρουμε να δείχνουμε προσεγμένες.
Χωρίς υπερβολές, αυτά τα χτενίσματα που θα δεις παρακάτω προσθέτουν στυλ, συμμαζεύουν…τα ασυμμάζευτα και απαιτούν μόλις ένα λεπτό από τον χρόνο σου.

Mισά μαλλιά πιασμένα πίσω με μια σειρά τσιμπιδάκια
Μια σειρά από χρυσά τσιμπιδάκια σε καστανά μαλλιά ή μαύρα τσιμπιδάκια σε ανοιχτόχρωμα, θα πιάσουν τις πλαϊνές τούφες που μπορεί να βαραίνουν το πρόσωπο σου το Καλοκαίρι και θα σχηματίζουν ένα stylish εφέ στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Wet look πλεξούδα που καταλήγει σε αλογοουρά
Τέλειο για να βγαίνεις από το σπίτι αμέσως μετά το μπάνιο. Ξεκίνα μια Γαλλική πλεξούδα από την βάση του κεφαλιού και μην την πλέκεις μέχρι τέλους, απλά άφησε την να καταλήξει σε μια χαμηλή κοτσίδα. Στερέωσε τα μπροστινά και το επάνω μέρος των μαλλιών με gel/pomade για να μην φριζάρουν και είσαι έτοιμη.

Ψηλή αλογοουρά με φουλάρι
Τα φουλάρια διακοσμούν και δίνουν χαρακτήρα σε μια απλή αλογοουρά τις μέρες που δεν έχεις όρεξη ούτε για πλεξούδες.
@source
Χαμηλός ατημέλητος κότσος
Για αυτό το χτένισμα χρειάζεσαι μόνο ένα λαστιχάκι και ένα διακοσμητικό κλιπ. Πέρνα τα μαλλιά σου μέσα από το λαστιχάκι και την δεύτερη φορά που πας να τα περάσεις, σταμάτα στη μέση. Τράβα μερικές τουφίτσες προς τα έξω και πλέξε τις μέσα στον κότσο. Διακόσμησε με ένα κλιπ.

Χαμηλή κοτσίδα-κόμπος
Πέρασε λίγο αφρό στα μαλλιά σου και χώρισε τα στο πλάι σε δύο μέρη. Κάνε τα διπλό κόμπο και στερέωσε τα με ένα λαστιχάκι στο χρώμα των μαλλιών. Κρέπαρε την κοτσίδα για να δώσεις όγκο.

Κοτσίδα με στριφογυριστά πλαϊνά
Πιάσε σε μια σφιχτή αλογοουρά τα μαλλιά σου από την κορυφή και πίσω, αφήνοντας τα πλαϊνά ελεύθερα. Έπειτα στερέωσε τα εναλλάξ επάνω από την κοτσίδα με δύο τσιμπιδάκια.

Πηγή: The Cover.

Κατηγορίες: